Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/customer/www/numenore.com/public_html/faq/includes/WebStart.php on line 37
האם סארומאן אכן מת בסיום הספר? והאם הוא הלך להיכלי מאנדוס לאחר מכן? - שר השאלות

האם סארומאן אכן מת בסיום הספר? והאם הוא הלך להיכלי מאנדוס לאחר מכן?

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית.

גרסה מ־19:01, 29 ביוני 2006 מאת יהונתן (שיחה | תרומות המשתמש)

(הבדל) ←Older revision | view current revision (הבדל) | Newer revision→ (הבדל)

מאיאר יכולים למות, אם מסיבה כלשהי הם "מקובעים" לצורה פיזית מסוימת, וצורה זו מושמדת. כך מתו כל הבאלרוגים שנהרגו במהלך העידן הראשון, וכך מת גם סארומאן. במותם, המאיאר חוזרים לארו, ואינם מגיעים להיכלי מאנדוס.

Personal tools